Mama Time

Toen de kinderen nog veel kleiner waren vond ik het zelfs al moeilijk om een dagje weg te gaan. Maar nu ze wat ouder zijn en ik 2 jaar geleden ook al 5 daagjes weg ben geweest, kon ik mezelf zelfs verheugen op ons uitje van 5 dagen naar het buitenland. Samen met een vriendin genieten van zon, zee en niet te vergeten shoppen!

Het afscheid is natuurlijk nooit leuk, maar ik en de kinderen leken er minder last van te hebben.

Midden in de nacht op weg naar schiphol en vroeg in de ochtend kwamen we aan in Mallorca…..doodmoe dat wel. Waarom deden we dit ook al weer? Dus lekker naar het strand en ’s avonds vroeg naar bed…..niks los gaan in de plaatselijke bar, maar slapen wilde we hahaha.

De volgende dag volop shoppen, koffie drinken, kletsen, zonnen en vooral niks doen. Geen voetbaltraining, muziekles, overhoren, zieken kinderen, was doen, schoonmaken…enz.

Natuurlijk veel contact met het thuisfront en af en toe waren daar ook wat traantjes van de jongste, maar dat geeft niks. Belangrijk was wel voor mij om daar niet teveel bij stil te staan, want dan nemen de zorgen toch de leiding en dat was nu even niet de bedoeling.

Na 5 dagen bijgekleurd, uitgerust en bij gekletst zijn, weer tijd om naar huis te gaan. Blij om ze weer te gaan zien en onze verhalen te delen.

Natuurlijk een cadeautje voor ieder in de koffer. Bij thuiskomst een mooie welkom thuis brief, waarin staat hoe goed ze het met elkaar hebben gehad, of ik het fijn heb gehad en dat ze weer blij zijn dat ik er weer ben…aaaah ik smelt helemaal en daar zijn mijn tranen!

We hebben het heerlijk gehad, maar zonder een geweldige partner die thuis alles opgevangen heeft was dit niet zo zorgeloos verlopen.

Back to top
X