Oververhit

Je voelt het al als je wakker wordt. Dit gaat niet je beste dag worden. In de badkamer struikel je over de was die verspreid over de vloer ligt en in de wasbak zit overal tandpasta…en oja het wordt vandaag ook nog eens tropische
warm…grrrr.

Zelf zie je dat je al bijna te laat komt op je werk, dus spoor je de kinderen nog even aan. Opschieten we moeten gaan. De kinderen horen je ongeduld. Er moeten nog veters gestrikt worden en de tassen met lunchtrommels zijn nog niet ingepakt…grrr.

Kinderen afgezet bij de kinderopvang/school en door naar je werk. Alle verkeerslichten op rood, een langzaam rijdende vrachtauto voor je; te laat op je werk…klotsende oksels inmiddels.

Je baas moppert over een niet gehaalde deadline, je collega is ziek waardoor jij al haar werk over moet nemen. Je eigen lunch vergeten en de airco stuk… de stoom komt bijna uit je oren.

Op het einde van de dag race je weer terug naar kinderopvang/school. Je hoofd bonkt van alle stress. Je wist het vanmorgen al…dit wordt niet mijn dag.

Totdat je eigen minimensje je een knuffel geeft en vraagt of je mee gaat zwemmen in het badje. heerlijk samen afkoelen en de dag doornemen…..genieten!

Morgen is er weer een dag!

Back to top
X