December stress

Zo tegen het einde van het jaar maak je een beetje de balans op van het afgelopen jaar. Wat had ik mezelf ook al weer voorgenomen en is daar ook wat van terecht gekomen? Was het een fijn jaar, heb ik genoeg tijd genomen voor mijn gezin, wat wil ik nog leren, enz…zoiets zit ik dan te denken.

In mijn werk heb ik het enorm naar mijn zin. Ik begeleid kinderen in hun thuissituatie om hun ouders te ontlasten, ondersteun tijdens gesprekken van school en gemeente. Daarnaast heb ik een aantal ouders mogen begeleiden tijdens een traject, omdat ze vastliepen in de opvoeding. Met een paar kleine sturingen zitten deze ouders weer goed op de rit. Dus daar haal ik veel voldoening uit.

In mijn eigen gezin loopt het lekker, oudste is bezig met oriënteren op zijn beroepskeuze, heeft zijn toekomst al uitgestippeld, dat komt helemaal goed. Jongste laatste jaar basisschool met allerlei leuke activiteiten.

Maar nu december. Eerst hadden we sinterklaas met de surprises. Lootjes trekken en dan aan de slag. Jongste had toch wel hulp nodig met het maken hiervan. Voor school met gedicht en daarna thuis met gedicht. Samen aan de slag. Natuurlijk hoort er een cadeautje bij, dus samen op pad. Oudste had ook wat hulp nodig bij het halen van zijn cadeautjes, daar gaan we weer. Hij had mij dus dat shopt wel lekker makkelijk moet ik zeggen. Kon precies aangeven wat ik wilde hahaha.

Er ligt nog een werkstuk van jongste wat hij graag af wil hebben voor de kerstvakantie, dus ook hier samen aan de slag. Compleet met planning wanneer wat te doen!
Een gezellig kerstfeest op school met de nodige hapjes die we mogen maken. Dus genoeg te doen de komende weken. Maar dan…….VAKANTIE! Geniet ervan samen.

Back to top
X