workshops, lezingen en trainingen

Thema avonden over opvoedkundige onderwerpen;

Deze avond is speciaal voor ouders die soms met de handen in het haar zitten en wel wat tips en tools kunnen gebruiken over bijv. omgaan met driftbuien, slaap moeilijkheden, zindelijkheid, hoe houd ik het gezellig aan tafel, enz.

Heeft u zelf een idee waar u graag een thema avond over zou willen neemt u dan contact met ons op.

Tarieven:  €12,50 p.p. kijk op de kalender voor data voor de volgende thema avond.

Aanmelden:post@coachingsburolef.nl

Workshop: Tips en Tools om opvoeden leuker, fijner en makkelijker te maken.

Deze workshop is een bijeenkomst van ongeveer twee uur in een huiskamer van de gastvrouw/heer. Hier ga je in een klein gezelschap, met maximaal 10 p.p., bijv. met je vrienden/vriendinnen, buren of collega’s onder deskundige leiding met elkaar in gesprek over alledaagse dilemma’s die je tegen komt in de opvoeding. Al je bloopers, tekortkomingen en briljante ingevingen komen in de spotlights te staan. Een avond met plezier, met als doel tips en tools te delen die je kan gebruiken wanneer jij dat nodig hebt. Je schrijft in zeker zin je eigen HANDBOEK voor jouw eigen gezin of je groep/klas om de dagelijkse opvoeding van kinderen fijner, leuker en makkelijker te maken.

Een snelle en veilige manier om kennis te maken met gezinscoaching.

Ik ben ambassadeur om te werken met het opvoedpartyspel ontwikkeld door Katrien Laane en kan dit spel inzetten om met elkaar in gesprek te raken. Het is ook altijd mogelijk om een zelf gekozen onderwerp/thema te bespreken.

Heeft u geen ruimte om de workshop bij u thuis te geven maar lijkt het u leuk om toch deel te nemen? Geen probleem we hebben onze eigen ruimte waar u van harte welkom bent.

Deze workshop is voor ouders of beroepsopvoeders met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 18 jaar.

Tarieven: voor ouders €12,50 p.p. de gastvrouw/heer is gratis. Neem contact met ons op om een datum te bespreken.

Lijkt het u leuk als beroepsopvoeder om aan deze workshop deel te nemen samen met u collega’s vraag naar de tarieven.

Aanmelden: post@coachingsburolef.nl

Info avond: Is gezinscoaching iets voor U?

We verzorgen informatie avonden met daarin uitleg wat gezinscoaching is en hoe gezinscoaching u als ouders zou kunnen helpen. U komt geheel vrijblijvend luisteren zonder verplichtingen. Nieuwsgierig geworden?

Kijk op de kalender wanneer en waar deze GRATIS informatie avonden gegeven worden, graag even aanmelden via een email aan post@coachingsburolef.nl 

Back to top
X